Zonwering en gordijnen in woning en pool house

Strakke landelijk gelegen villa

Wonen op een heuvel met een uniek zicht, het is niet iedereen gegeven. Deze prachtige nieuwbouwwoning werd door ons voorzien van raamdecoratie die volledig inspeelt op de wensen van de klant. Klasse, gezelligheid, luchtig met een zachte overgang van binnen naar de natuur buiten. 

De linnen stoffen van Dedar zorgen voor functionaliteit overdag en privacy bij avond, gezellig, sober en esthetisch. Het velours gordijn in de slaapkamer met zijn zachte diepe groene tint creëert rust, warmte en geborgenheid. Een groot transparant gordijn aan het landschapsraam van de trap zorgt voor een zacht licht over dag, de elektrische rolgordijnen geven dan weer de nodige privacy, maar dit zonder licht te moeten inboeten. Een pool house ontworpen door D.U.S.T. om U tegen zeggen met warme houtsoorten, soms stoer en krachtig zoals op het plafond, en warm en zacht op de wanden. De houten lamellen die een mooie lichtinval creëren in combinatie met het zacht fluwelen wave gordijn, zorgen ervoor dat je hier wel echt lang kan blijven genieten.

Maak een afspraak
 bij u ter plaatse of in onze showroom.

Maak een afspraak in de showroom

Inspiratieboek

Download het inspiratieboek.

We zouden u heel graag meenemen naar de vele huizen en projecten waar we de voorbije decenia aan de slag gingen.

Daarom sturen we regelmatig interieurfotograaf Gerald Van Rafelghem op stap, die niet alleen oog heeft voor het prachtig totaalplaatje, maar evenzeer voor de fijnste details.

Download hier het Renatex Inspiratieboek en ontdek onze waaier aan stijlen, stoffen en slimme oplossingen.

Download

maandag

Op afspraak

dinsdag

14u00 - 18u00

woensdag

14u00 - 18u00

donderdag

14u00 - 18u00

vrijdag

14u00 - 18u00

zaterdag

10u00 - 12u30 14u00 - 17u00

zondag

Gesloten

© 2024 Renatex NV - BE 0406 190 072 - privacy beleid - cookies - website by celcius.be