Technieken

Is het u ook al opgevallen hoeveel woonkamers of kantoren ontsierd worden door rails of optreksystemen die maar gedeeltelijk of niet werken? Het is niet alleen een bron van frustratie voor de bewoners, het is bovendien een ethetische domper. Daarom hecht Renatex reeds van bij haar ontstaan grote aandacht aan de kwaliteit van de rails en geleidingssystemen.

Zo is Renatex reeds meer dan 40 jaar Top Dealer van het Zwitserse merk Silent Gliss.  Feilloos en geruisloos zorgen deze systemen voor het openen of sluiten van uw raamdecoratie op ieder gewenste moment. Zowel manueel of elektrisch. Bovendien bieden wij een 'full garantee' van 5 jaar. Eén van de belangrijkste voordelen van onze trouw aan onze topmerken en -systemen is dat die heel lang in collectie blijven, zodat  de meeste wisselstukken na 20 jaar nog steeds verkrijgbaar zijn. Ook dat is service.

Zo hebben ook Decoline, G-rail en Somfy ons in de loop van de jaren kunnen overtuigen van hun deugdelijkheid en correcte service en horen zij ook thuis in onze selecte Renatex collectie.

Elektrische toepassing voor aansluiting op Domotica, systemen die Wire less werken op RTS of IO besturingen of zelfs de nieuwste generatie batterijmotoren  "waar geen elektrische kabel meer aan te pas komt" ; kan u eveneens bij ons vinden, bekijken en testen. Hiervoor werd op de eerste verdieping een unieke 'experience room' ingericht. Zo komt u nadien niet voor verrassingen te staan en kan u meteen kennis maken van de uitzonderlijke kwaliteit en afwerking.

Wist U dat Renatex erkend is als:
  •  Top Dealer van Silent Gliss
  •  Somfy My Decorator

Contacteer ons nu.

T +32 (0)56 51 25 00
T +32 (0)56 22 16 16
info@renatex.be

Kom langs.

Jan Palfijnstraat 20
8500 Kortrijk
Openingsuren

Wenst u meer info?

Vraag hier uw gedetailleerde offerte aan.

Vraag een offerte aan
_G2A1937.jpg
_G2A1939.jpg
_G2A1940.jpg
_H3F4604.jpg
_MG_8913.jpg
_MG_8919.jpg
_MGL7286.jpg

Een greep uit onze realisaties