Gordijnen op maat

Het gordijn is de ultieme afwerking van elk interieur.

Zacht, strak, sober, minimalistisch, expliciet of gedurfd... uw raamdecoratie geeft kleur aan uw woning. Gordijnen versterken het architecturale lijnenspel en zijn dan ook bepalend voor de juiste sfeer. Renatex helpt u van begin tot eind, met raad, daad en voorbeelden. Ons advies is gratis en eerlijk. Sommige ramen behoeven namelijk geen gordijnen. En dat zeggen we dan ook.

Renatex staat erom bekend een zeer uniek en uitgebreid aanbod aan merken en stijlen te hebben. De collectie bestaat niet alleen uit alle Europese topmerken van gerenommeerde huizen maar wordt eveneens aangevuld met kleine ongekende merken. Zo zijn we er zeker van dat u bij ons uw gading vindt.

In ons eigen Belgisch atelier te Rollegem wordt alles gemaakt met respect voor het traditioneel vakmanschap van de Haute Couture. Of het nu voiles, overgordijnen, optrekstores, Japanse vlakgordijnen, of kussens betreft: een team van ervaren stiksters levert elke dag pareltjes af. Elk Renatex-gordijn is gemaakt met liefde voor het vak en de gebruikte materialen.

Dankzij de vakkundigheid van onze stiksters ontving Renatex de erkenning van "ambachtsbedrijf" en "hand made in Belgium".

"Pas als het gordijn er hangt valt alles in zijn plooi."

Maak een afspraak in de showroom

Enkele realisaties #metoogvoordetail

Inspiratieboek

Download het inspiratieboek.

We zouden u heel graag meenemen naar de vele huizen en projecten waar we de voorbije decenia aan de slag gingen.

Daarom sturen we regelmatig interieurfotograaf Gerald Van Rafelghem op stap, die niet alleen oog heeft voor het prachtig totaalplaatje, maar evenzeer voor de fijnste details.

Download hier het Renatex Inspiratieboek en ontdek onze waaier aan stijlen, stoffen en slimme oplossingen.

Download

maandag

Op afspraak

dinsdag

14u00 - 18u00

woensdag

14u00 - 18u00

donderdag

14u00 - 18u00

vrijdag

14u00 - 18u00

zaterdag

10u00 - 12u30 14u00 - 17u00

zondag

Gesloten

© 2024 Renatex NV - BE 0406 190 072 - privacy beleid - cookies - website by celcius.be