Oog voor detail

Is het u ook al opgevallen hoeveel woonkamers of kantoren ontsierd worden door rails of optreksystemen die maar gedeeltelijk of niet werken? Het is niet alleen een bron van frustratie voor de bewoners, het is bovendien een ethetische domper. Daarom hecht Renatex reeds van bij haar ontstaan grote aandacht aan de kwaliteit van de rails en geleidingssystemen.

Zo is Renatex reeds meer dan 40 jaar Top Dealer van het Zwitserse merk Silent Gliss. Feilloos en geruisloos zorgen deze systemen voor het openen of sluiten van uw raamdecoratie op ieder gewenste moment. Zowel manueel of elektrisch. Bovendien bieden wij een 'full garantee' van 5 jaar. Eén van de belangrijkste voordelen van onze trouw aan onze topmerken en -systemen is dat die heel lang in collectie blijven, zodat  de meeste wisselstukken na 20 jaar nog steeds verkrijgbaar zijn. Ook dat is service.

Zo hebben ook Decoline, G-rail en Somfy ons in de loop van de jaren kunnen overtuigen van hun deugdelijkheid en correcte service en horen zij ook thuis in onze selecte Renatex collectie.

Elektrische toepassingen voor aansluiting op Domotica, systemen die wireless werken op RTS- of IO-besturingen of zelfs de nieuwste generatie batterijmotoren  "waar geen elektrische kabel meer aan te pas komt" kan u eveneens bij ons vinden, bekijken en testen. Hiervoor werd op de eerste verdieping een unieke 'experience room' ingericht. Zo komt u nadien niet voor verrassingen te staan en kan u meteen kennis maken van de uitzonderlijke kwaliteit en afwerking.

Maak een afspraak in de showroom

Enkele realisaties #metoogvoordetail

Inspiratieboek

Download het inspiratieboek.

We zouden u heel graag meenemen naar de vele huizen en projecten waar we de voorbije decenia aan de slag gingen.

Daarom sturen we regelmatig interieurfotograaf Gerald Van Rafelghem op stap, die niet alleen oog heeft voor het prachtig totaalplaatje, maar evenzeer voor de fijnste details.

Download hier het Renatex Inspiratieboek en ontdek onze waaier aan stijlen, stoffen en slimme oplossingen.

Download

maandag

Op afspraak

dinsdag

14u00 - 18u00

woensdag

14u00 - 18u00

donderdag

14u00 - 18u00

vrijdag

14u00 - 18u00

zaterdag

10u00 - 12u30 14u00 - 17u00

zondag

Gesloten

© 2024 Renatex NV - BE 0406 190 072 - privacy beleid - cookies - website by celcius.be