14 juli 2023

Handmade in Belgium, ook gewaardeerd in Frankrijk

Sinds maart 2019 is Renatex drager van het HIB-label (Hand made in Belgium). In een wereld waar alles globaliseert, zijn wij trots dat we dit ambacht nog steeds kunnen uitvoeren in ons eigen atelier, met onze eigen werknemers. Dit betekent dat al onze confectie nog steeds gebeurd in ons eigen Belgisch atelier en dit volgens de traditie van het ambacht. Ons vakwerk van A tot Z, puur Belgisch.

Dat ons Belgisch vakmanschap ook in het buitenland gewaardeerd wordt, kunnen we wel zeggen. “Ça n’existe pas chez nous!”, is een uitspraak die we vaak te horen krijgen van onze Franse klanten. Zij zijn telkens verbaasd over de verfijnde manier waarop we projecten in gordijnen en raamdecoratie aanpakken. Het oog voor detail. Tot in de kleinste puntjes. 

We zijn dan ook bijzonder trots dat we op 14 juli 2023 het certificaat van 'Les Artisans belges' uitgereikt kregen. Hiermee treedt Renatex toe tot een selecte groep van Belgische topzaken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, vakmanschap en dienstverlening op de Franse en Franstalige markt. Je leest er alles over op www.lesartisansbelges.fr.

logo 2 2

Naast Renatex vind je bij Les Artisans belges nog enkele Belgische bedrijven. Ostyn is gespecialiseerd in buitenconstructies, woonuitbreidingen en poolhouses. De Bosbeke is bekend voor hun massief eiken vakmanschap (keukens, badkamer, totaalinrichting). Ergodôme richt zich op de markt van ergonomisch meubilair en Taelman is expert in elektro, keukenapparatuur, tv, audio, multimedia en telefonie.

Elk van deze bedrijven onderscheidt zich door hun familiale karakter, hun focus op kwaliteit, hun passie voor vakmanschap en hun belevingsshowroom. 

Wij zijn dan ook trots om deel uit te maken van dit kwaliteitslabel. 

maandag

Op afspraak

dinsdag

14u00 - 18u00

woensdag

14u00 - 18u00

donderdag

14u00 - 18u00

vrijdag

14u00 - 18u00

zaterdag

10u00 - 12u30 14u00 - 17u00

zondag

Gesloten

© 2024 Renatex NV - BE 0406 190 072 - privacy beleid - cookies - website by celcius.be