Home Zonwering
Horizontale lamellen

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen bieden u meteen de privacy die u op dat moment wenst. Het is een systeem dat zorgt voor warmte en sfeer door de mooie zachte en speelse lichtinvallen die je ermee kan creëren.

De horizontale lamellen, vooral dan de houten versie, maakten reeds een tijdje terug hun intrede. Maar ook de bredere aluminium versies maken een force rentree. Het voordeel van aluminium is nog steeds het minimale gewicht, waardoor de toepassing breder en hoger kan dan de houten lamellen. Ook is de lamel een stuk minder dik en heeft ze daardoor een betere clear view.

De houten lamellen zijn daarentegen warmer van uitstraling, maar door hun gewicht en het mogelijks zetten van het hout toch wat beperkter in breedtes en hoogtes. Op vandaag zijn al onze houten lamellen vervaardigd uit snelgroeiende houtsoorten. Deze worden dus speciaal gekweekt voor de productie van raamdecoratie, wat het dus ook een ecologische oplossing maakt. Soorten en kleuren zijn zo divers op vandaag dat ze altijd wel ergens bijpassen.

Bekijk onze realisaties met horizontale lamellen of contacteer ons.

Maak een afspraak in de showroom

Enkele realisaties #metoogvoordetail

Inspiratieboek

Download het inspiratieboek.

We zouden u heel graag meenemen naar de vele huizen en projecten waar we de voorbije decenia aan de slag gingen.

Daarom sturen we regelmatig interieurfotograaf Gerald Van Rafelghem op stap, die niet alleen oog heeft voor het prachtig totaalplaatje, maar evenzeer voor de fijnste details.

Download hier het Renatex Inspiratieboek en ontdek onze waaier aan stijlen, stoffen en slimme oplossingen.

Download

maandag

Op afspraak

dinsdag

14u00 - 18u00

woensdag

14u00 - 18u00

donderdag

14u00 - 18u00

vrijdag

14u00 - 18u00

zaterdag

10u00 - 12u30 14u00 - 17u00

zondag

Gesloten

© 2024 Renatex NV - BE 0406 190 072 - privacy beleid - cookies - website by celcius.be